Actieweek Jorai groot succes


Zoals u eerder is bericht, stond voor de school met de bijbel Jorai de week van 26 februari tot en met 2 maart in het teken van een tweetal goede doelen, nl:
1. De adoptieschool in Roznava/Slowakije. Deze christelijke school wordt sinds een paar jaar financieel gesteund door de Jorai.
2. Mercy Ships. Dit is een christelijke organisatie waar vrijwilligers medische hulp verlenen op speciaal daarvoor ingerichte schepen in derde wereld landen.

Aan het begin van de week kregen de leerlingen een presentatie van Mercy Ships. De foto's plus uitleg maakten veel indruk op de kinderen. Vervolgens zijn alle klassen gestart met het maken van een origineel knutsel voor de verkoop tijdens de actiemarkt. Aan deze knutsels was goed te zien dat er veel tijd en aandacht aan was besteed. Naast de leerlingen waren er ook ouders betrokken bij het laten slagen van deze actieweek. Zo werd er geholpen bij het maken van de knutsels, het bakken van allerlei lekkers, inleveren van tweede hands goed en ga zo maar door.
Vrijdagavond was het dan zover. Vanaf het begin tot aan het einde werd de avond druk bezocht door ouders, kinderen, grootouders en andere belangstellenden. Naast dat het een feest was voor de kinderen en gezelligheid voor iedereen, werd het doel van de avond niet vergeten!

Dat de actieweek is geslaagd, is te zien aan het enorme bedrag opgehaald van € 3.951,00.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het succes, inclusief de vele sponsors,
hartelijk bedankt.

Pin It