Anton Broers verlengt contract bij Siveo ’60

Het Zegveldse Siveo ’60 heeft het contract met hun hoofdtrainer, de 45-jarige Anton Broers uit Leimuiden, met één seizoen verlengd, wat betekent dat hij zijn derde seizoen zal ingaan.
Siveo’60 strijdt in het huidige seizoen om het kampioenschap in de 4e Klasse en zal zijn uiterste best om zich terug in de 3e Klasse te spelen.

De jeugdtrainer van Siveo ’60, Hans van Tricht, heeft besloten om zelf weer te gaan voetballen, dus Siveo ’60 is op zoek naar een nieuwe enthousiaste Jeugdtrainer voor de A- en B- Junioren.

Zaterdag 13 november was er een kleindiertentoonstelling en keuring in de Milandhof. Er waren ruim 300 dieren te bewonderen. De keurmeesters deden die dag ook hun werk. Dat is best uniek bij dit soort tentoonstellingen. Hieronder ziet u een aantal foto's die deze dag illustreren.

IMG_6040 (Custom)

Lees meer...

Binnenkort willen wij weer een bezoek brengen aan uw woonplaats, om zo de bewoners in de gelegenheid te stellen hun identiteitskaart of paspoort te vernieuwen. Op grond van de Wet op de identiteitsplicht wordt immers vaak naar een identiteitsdocument gevraagd en ook u kunt zich niet aan de identiteitsplicht onttrekken bij bijvoorbeeld een notaris of in het ziekenhuis. Om minder mobiele inwoners van deze gemeente tegemoet te komen, willen we u in de gelegenheid stellen in uw directe woonomgeving een identiteitsdocument aan te vragen.

Lees meer...

Nieuwe vereniging sluit zich aan bij PBH

Ook Zegveld kent nu eigen vereniging polsstokverspringen

ZEGVELD: Vandaag (vrijdag 15 oktober) is een nieuwe polsstokclub opgericht. De vereniging zal het polsstokverspringen aan gaan bieden in- en om Zegveld.

Op vrijdagavond 20 augustus 2010 was er een polsstokverspringdemonstratie in Zegveld. Ruim 200 inwoners uit Zegveld waren enthousiast en lieten hun belangstelling blijken. De groep vrijwilligers die dit evenement organiseerde heeft besloten dit initiatief een vervolg te geven. Zij zal, na de positieve belangstelling, de komende jaren het polsstokverspringen gestructureerd in Zegveld aan gaan bieden.

Lees meer...

UITNODIGING


Eind oktober start er in Zegveld opnieuw een serie van 6 thema-avonden. Daarin denken we op een ontspannen manier na over verschillende maatschappelijke vragen (opkomst islam, evolutie, Jodenhaat, occulte ontwikkelingen). Ook aan levensvragen besteden we aandacht (zin van het leven, waar is God, engelen en demonen, de hemel, wat brengt ons de toekomst, enz.). We kijken wat de Bijbel daarover zegt. Ook vergelijken we wereldgodsdiensten. Deelnemers kunnen zelf ook soortgelijke onderwerpen aandragen.

We komen bijeen bij één van de deelnemers thuis. Vanzelfsprekend in overleg. Dat geldt ook voor het kiezen van datums. Aan de thema-avonden zijn géén kosten verbonden. Iedereen uit Zegveld kan deelnemen. Een vooropleiding is niet nodig.
U bent geen prater? Geeft niets. Doe gewoon mee en hoor het allemaal eens aan! Laat u zelfverrassen! U steekt er zeker wat van op!

Dus: bent u een beetje nieuwsgierig en neemt u geen genoegen met goedkope antwoorden: meldt u dan vrijblijvend aan: mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), bel (6917 72), of stuur een briefje met uw naam en adres naar Broeksloot 67. Ook als u eerst nog wat meer informatie wilt. Gewoon doen, zou ik zeggen!
Hartelijk welkom!
Maurits Schouten (ouderling Hervormde Gemeente)

Vakantie Bijbel Week in de herfstvakantie

Over een aantal weken is het alweer herfstvakantie (18 t/m 24 oktober). Ook dit jaar wordt er een Vakantie Bijbel Week georganiseerd. Zit je op de basisschool in groep 3 t/m 8, dan ben je op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Voorhof, Hoofdweg 48. We gaan knutselen, zingen, een spel spelen, luisteren naar (Bijbel)verhalen en nog veel meer. Op zaterdagavond is het van 19.00 tot 21.00 uur en dan mag je familie en andere belangstellenden meenemen. Op zondagochtend wordt de week afgesloten in een dienst in de kerk.

Begin oktober ontvang je een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus. Uitnodiging gemist of per ongeluk niet ontvangen? Kom dan toch naar De Voorhof, want je bent van harte welkom! Wil je meer informatie of wil je zien wat we in voorgaande jaren zoal gedaan hebben? Neem dan een kijkje op de website http://www.vbwzegveld.nl/.

Misschien wilt u het Vakantie Bijbel Werk financieel steunen? Dat kan. Maak uw gift over op rekeningnummer 3419.05.372 van de Rabobank.

 

Animo organiseert stratenvolleybal in een nieuw jasje

Op donderdag 21 oktober organiseert volleybalvereniging Animo het stratenvolleybaltoernooi 2010 IN EEN NIEUW JASJE !!!!

Het wordt een gezellige en sportieve avond. Iedereen kan op een ongedwongen manier en zonder competitieverband kennis maken met elkaar en met het volleybal.

Het toernooi begint om 20:00 uur. Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven bij één van de contactpersonen. Deze staan vermeld op de flyer die binnenkort bij u in de bus zal vallen.

Op 11 december organiseert de CSZ voor de achtse maal de Winterfair.

U bent vanaf 10.00 uur welkom in Gasterij De Milandhof.

Lees meer hierover op de website van de CSZ. klik hier

Voor foto's van de wintermarkt van voorgaande jaren, klik dan hier

wintermarkt2010

Wandelkring Weyde Blick organiseert op zaterdag 4 september 2010 de wandeltocht Rond Zegveld en De Meije.

De routes voeren door de mooie omgeving van het polderriviertje De Meije, de Nieuwkoopse plassen en de omringende veenweiden.

Afstanden:   7, 10 en 25 km (horeca aanwezig)
Startplaats:  Gasterij de Milandhof, Middenweg 2, 3474 KC Zegveld
Starttijden:   9.00 tot 11.00 voor alle afstanden
Tarief:          € 3,50, wandelbondleden € 2,50

Bereikbaarheid startlocatie
Met eigen vervoer vanaf Woerden richting Zegveld, parkeren rondom de Milandhof
Met openbaar vervoer: www.9292ov.nl of: tel 0900-9292

Inlichtingen
Wendy Bregman 06-38340361;
Johan Gosens 06-54707302
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wandelkringweydeblick.nl

Afgelopen Zaterdag 10 juli is het noodweer geweest in Zegveld.

IMG_4643noodweer

Lees meer...