De Vakantie Bijbel Week komt er weer aan …écht wel!vbw_logo_2011

Wie

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool worden uitgenodigd om mee te doen. We gaan er een …écht feest van maken! Het maakt niet uit op welke basisschool je zit. Jullie zijn allemaal van harte welkom. Misschien komt er in de vakantie wel een neefje of nichtje bij jou logeren? Neem hem of haar dan gerust eens mee!

Watlogo-2011

De Vakantie Bijbel Week is …écht leuk! We gaan muziek maken en zingen, knutselen, spellen spelen en luisteren naar een (Bijbel)verhaal en er wordt ook een sketch opgevoerd. We gaan zelfs met elkaar eten. Niet …écht gezond, maar je krijgt …écht genoeg!  Zo kom je elke dag iets meer te weten over de Bijbel, de hemel en wat de Here Jezus het belangrijkste vindt in jouw leven.

Waar

In kerkelijk centrum ‘De Voorhof’,  Hoofdweg 48  in Zegveld.

Wanneer

In de herfstvakantie van 17 tot en met 23 oktober 2011.

Op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Voor de vrijdagavond zijn ook je vader en moeder, opa of oma, oudere zussen of broers of jouw buurman of buurvrouw van harte uitgenodigd om te komen kijken wat jullie die week zoal hebben beleefd. Op zondag sluiten we de Vakantie Bijbel Week af tijdens de morgendienst in de Hervormde Kerk in Zegveld. Deze dienst is helemaal gericht op kinderen en op alles wat er tijdens de Vakantie Bijbel Week gebeurd is. De kerkdienst begint om 09.30 uur.  Ook hier is iedereen van harte welkom …écht waar!  Komen jullie dan ook weer?

 

Meer informatie is te zien op www.vbwzegveld.nl.  Aan de vaders en moeders willen we vragen of ze een kleine bijdrage kunnen missen om de VBW blijvend mogelijk te maken. Giften kunnen worden overgemaakt op Rabobank 34.19.05.372, t.n.v. VBW te Zegveld, o.v.v. gift.

 

Als VBW-team hebben we er erg veel zin in!

Tot ziens tijdens de Vakantie Bijbel Week in de komende herfstvakantie!

Jochem Pak, Annette van Dam, Anco de Heer, Corrine van der Horst, Anita Kastelein, Mienke Smeijers en Kristian Spaanderman.

Pin It