Workshop schilderen in de Nieuwkoopse Plassen

Altijd al willen schilderen in de natuur? Kom op 21 en 22 juni naar de schilderworkshop in Lusthof de Haeck. Je combineert de schilderles met een heerlijk vaartocht op de Nieuwkoopse Plassen. Het thema van de dag is midzomer.

Schilderen in de natuurschilderen
Tijdens de workshop gaat kunstenares Maaike Bloemsma met je aan de slag om het prachtige omgeving van de Nieuwkoopse Plassen vast te leggen in een schilderij. Zij borrelt en bruist van de creatieve ideeën. Laat je tijdens deze workshop inspireren en maak aan de hand van haar aanwijzingen en tips een prachtig schilderij!

Dagvullend programma in de natuur
De dag begint bij de Hoeve Rijlaarsdam. Na de ontvangst geeft Loekie Rijlaarsdam een rondleiding door de kunstgalerie en beeldentuin. Hier doe je al veel inspiratie op! Op het middaguur start de vaartocht met de boot van Natuurmonumenten richting Lusthof de Haeck. In dit sprookjesachtige natuurgebied start de schilderworkshop. Aan het einde van de middag vaart de boot terug naar Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen aan Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop.Praktische informatie
Wil je meedoen aan de workshop schilderen? Meld je snel aan!
Wanneer: 21 en 22 juni
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Startpunt: Hoeve Rijlaarsdam, Nieuwveenseweg 59, 2421 LB Nieuwkoop
Kosten: €75 p.p. Inclusief:

Koffie met gebak
Rondleiding Hoeve Rijlaarsdam
Lunchpakket
Vaartocht over de Nieuwkoopse Plassen
Materialen
Aanmelden: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen  

Tip: trek oude kleding aan!

Pin It