LENTE TUIN  - LENTE WORKSHOP - LENTE EXPOSITIE - LENTE LUNCH - LENTE WANDELING - LENTE PROEVERIJ in de ‘MAAND VAN HET GROENE HART’DeBlauweMeije

April en Mei  Nieuws van uit Buitenplaats De Blauwe Meije !

Kick off van de Maand van het Groene Hart met een Lente Proeverij van allerlei heerlijkheden die kampioenen en finalisten hebben ontwikkeld.
De Kampioenenkaart van het Groene Hart is 24.000 keer gesponsord en vliegt uit de schappen.
Een Facebook pagina is gemaakt voor de mensen die de kaart niet live hebben.

De Blauwe Meije staat bol van lente activiteiten tussen de exposities van de Beeldtaal groep en Schilder werken van Ellen van Toor. Golden Age Costumes kleding en foto’s van Marrit van der Burgt.Kom dat zien en maak ook een leuk evenement mee zoals:

18 april - Schapendrijf workshop met Schaapherder Huug Hagoort van: Schaapskooi Ottoland
Leuke team building en vermakelijk bezig zijn met de schaapherder en zijn Schoonebeker schapen

20 april - Mens en Nova WORKSHOP
Positief, Intuïtief en Persoonlijk onderzoek: ‘Jezelf blijven’  (PIPO) Open de deur naar een ruimer perspectief voor en van jezelf. Gegeven door: Winnie van Kins
Kosten: € 85 incl. koffie/thee en materiaal
Informatie en aanmelden:  telefonisch bij Winnie 0648015443 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Meer info: Mens Nova

21 april  - Wijnwandelen met brunch
Een heerlijke proeverij in combinatie met wandeling naar Meije graslanden en 4 gangen brunch. De Wijnen worden geleverd door Vín Dés uit Kamerick en zijn allen van Italiaanse komaf. U wordt ontvangen met home made taart en koffie of thee. Kosten: 35,00 euro p.p. voor een heerlijke zondag van 11.00 tot 15.00 uur geef u op voor 20 april bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

26 en 27 april - Taart decoratie workshop door TaartbyMir.
Maak uw eigen kroningstaart met het Thema : Ik hou van Holland. Heerlijk proeven en genieten van de ingrediënten! U komt thuis met een 9 persoonstaart en hebt een avond/ochtend pret met uw vriendinnen of collega’s. Kosten 35 euro p.p. inclusief koffie/thee en home made lekkernij kijk voor meer info :  www.taartbymir.nl of  De Blauwe Meije

30 april zijn wij open voor iedereen die met groot scherm wil kijken naar de kroning. Wij maken de ultieme kroningspunch en zoeken daarbij natuurlijk de lekkerste home made taart.
Helemaal in is Grand dessert van taart met koffie verkeerd of zo u wil allerlei soorten thee.
Deze dag is de koffie/thee 2 voor 1 prijs. Oranje Punch met of zonder alc. Is 30 april slechts 2,00 euro voor een groot glas. Een bijzonder kroningsbiertje is al vanaf 27 april op de verjaardag van prins Pils te verkrijgen.
Kom proosten en laat ons juichen!

Nieuw zijn de sloepen te huur voor ieder clubje gezellige mensen. De Scheepsjongens uit Woerden en De Blauwe Meije werken samen.
Vanaf 5 personen hebben wij luxe sloepjes met kussens. Tevens verhuren wij een 8 persoons sloep maar ook boten met schippers van 13 en 14 personen. Vraag naar de huur mogelijkheden en wij maken een mooie aanbieding voor u. Ook inclusief picknick mand met boerenland lunch vanaf 7,50 euro p.p. 
Rondvaart: Vanaf 12,50 euro p.p. per uur
Kano’s huren 15,-  euro per dag.  Graag voor af reserveren.

Maand Mei  activiteiten in voorbereiding op Moederdag en de pinksterdagen

5 Mei - Kunstenares Ellen van Toor demonstreert hoe zij haar sieraden maakt. Tevens zijn er verschillende leuke kado aanbiedingen. Een bijzondere expositie van gouden werken.
Stralen in de Galerie.
De lente expositie is gevarieerd en beslist de moeite waard om te zien en te kopen. De werken zijn door de beeldtaal groep prachtig in de tuin geplaatst maar ook binnen te bewonderen. De kunstenaars van de beeldtaal groep komen in de weekeinden van Mei in de Blauwe Meije werken.
U ziet de kunstwerken onder hun handen vorm krijgen.

Het Thomaseiland staat in bloei,de vrolijke beelden geven een uniek uitzicht vanaf het terras aan het water. U bent zeer welkom voor een lazy afternoon of een sfeervolle break met uw club of team.

Wij hebben alle streekproducten te koop of in voorraad om u te verwennen met een heerlijk vertoeven. Alle ruimes zijn prachtig aangekleed met exposities zodat uw meetings altijd anders zijn.

Buitenplaats De Blauwe Meije

Rebecca de Boer en Juerd van der Burgt

Meije 300
3474 MD Zegveld
0172 – 685438  |  06 - 20825662
www.deblauwemeije.nl    |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It