Op 15 juni geeft Ruben Smit een filmworkshop voor kinderen in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen. Afgelopen mei won deze BN’er de Nationale Natuurquiz op televisie. Eerder regisseerde hij de natuurfilm De Nieuwe Wildernis. De workshop begint om 13.00 uur en is gratis toegankelijk voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

Filmshots
De middag start in de filmzaal van het bezoekerscentrum. Daar leer je van Ruben de basis van het film maken. Daarna stap je aan boord van onze fluisterboot Blauwjantje om in het plassengebied prachtige filmshots te gaan maken.FilmworkshopRubenSmit

Wildlife Film Festival
In de Nieuwkoopse Plassen vind je genoeg boeiende onderwerpen voor een natuurfilm. Er zijn velden vol met prachtige waterlelies, gele plomp en krabbenscheer. Met een beetje geluk vliegt er een aalscholver, kiekendief of lepelaar in de buurt van onze fluisterboot. Met een camera vol prachtige natuuropnamen keer je aan het einde van de middag huiswaarts. Neem wel je eigen iPad, smartphone of digitale camera met filmfunctie mee!

Wie, wat, waar en wanneer?
Wat:        Filmworkshop van Ruben Smit
Wie:        Kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ouders mogen aanwezig zijn bij de voor- en nabespreking in het bezoekerscentrum, maar ze varen niet mee.
Waar:      Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, Nieuwkoop
Wanneer: woensdag 15 juni 2016
Tijd:        13.00 uur - 16.30 uur
Kosten:    Gratis voor leden van OERRR. Het is mogelijk om je op de dag zelf in het bezoekerscentrum nog aan te melden voor OERRR.
Aanmelden: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Pin It