Betty BaasVanaf zaterdag 12 november tot en met 4 december exposeert Betty Baas in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen. In haar tentoonstelling van kleurrijke schilderijen is de Nieuwkoopse Otter te zien. Ook ander natuurschoon uit het Groene Hart komt aan bod, zoals vogels en bloemen.

Groene Hart Kunstprijs
Betty Baas begon acht jaar geleden met schilderen in het Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden, een ontmoetingsplaats voor mensen en hun naasten die te maken krijgen met kanker. Na dit debuut nam zij deel aan de atelierroute in Woerden en exposeerde ze in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Ook deed Betty Baas vorig jaar mee aan de Groene Hart Kunstprijs (categorie Amateurs). Haar Nieuwkoopse Otter in rietkraag leverde een tweede plaats op bij de RABO Online Publieksprijs 2015.

Kleurrijke schilderijen
Betty Baas is maar wat trots dat zij naast de Nieuwkoopse Otter ook met andere kleurrijke schilderijen van bloemen en dieren mag exposeren. Op zondag 13 november licht zij van 13.30 tot 16.00 uur haar werkwijze toe in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop.

Wie, wanneer, waar?
Voor wie:  Iedereen.
Datum:     Expositieperiode: 12 november tot en met 4 december 2016.
               Betty Baas is op zondag 13 november van 13.30 – 16.30 uur aanwezig om haar werk toe te lichten.
Kosten:    Gratis
Adres:      Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC Nieuwkoop. De expositie is te vinden op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum.

Pin It