Op D.V. zaterdag 17 november zal de jaarlijkse Goede Doelen Dag gehouden worden. Een gezellige herfstfair, waarvan de opbrengst bestemd is voor diverse goede doelen.goededoelendag18 1

“De Voorhof” staat dan vol met kramen waar diverse standhouders leuke en unieke cadeau- en gebruiksartikelen aanbieden. Maar er zijn ook allerlei lekkere artikelen, zoals oliebollen, stroopwafels, fruit, vruchtensappen, salades, noten, eigengemaakte yoghurt en smoort, stoofpeertjes en zoete appeltjes, advocaat, snoep en niet te vergeten eigengebakken cakes en taarten.

We maken er dit jaar weer een wedstrijd van en zijn benieuwd welke Zegvelder de lekkerste taart kan bakken? Een deskundige jury zal de ingeleverde taarten keuren, bij de opening van de dag zal de winnaar bekend gemaakt worden en van alle ingeleverde taarten zullen punten gesneden worden en bij de koffie verkocht worden t.b.v. het goede doel. Wilt u meedoen, breng uw baksel dan vrijdag vóór 20.00 uur in De Voorhof.

Tijdens de Goede Doelen Dag kunt u meedoen aan korte workshops handlettering, een mooie kans om dit te leren onder enthousiaste leiding van Kristie Rijneveld van Show His Word.

Daarnaast zijn er voor jong en oud diverse spelletjes, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Kortom voor elk wat wils. Kom gezellig bij ons 'winkelen' of koffie drinken met wat lekkers erbij. Tussen de middag staan er diverse soorten soep, broodjes en pannenkoeken voor u klaar. Tijdens het winkelen, ontfermen onze autowassers zich over uw auto.

U bent van harte welkom tussen 9.30 en 14.00 uur in 'De Voorhof'.

 

Pin It